Start | Sortiment | Handhållna Instrument | Nätverkstestare | SignalTEK 10G CT - Nätverkstestare för bandbredd
SignalTEK 10G CT - Nätverkstestare för bandbreddSignalTEK 10G CT - Nätverkstestare för bandbreddSignalTEK 10G CT - Nätverkstestare för bandbredd
Filmer

SignalTEK 10G CT - Nätverkstestare för bandbredd

Art. nr: Elma SignalTEK 10G CT
47 995 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Nya SignalTEK 10G Ethernet Testare för test av bandbredden och förhindra nertid
TREND Networks nya SignalTEK 10G, är en handhållen Ethernet-testare gjord för att mäta den maximala tillgängliga bandbredden på nätverk, identifiera flaskhalsar och hitta sätt att öka bndbredden utan att behöva byta dyra datakablar.
Det är en stadigt ökande efterfrågan på nätverk från bredbandstunga applikationer såsom videostreaming, videokonferenser, CCTV-kameror och Wi-Fi åtkomstpunkter. Denna extra press på nätverk kan leda till dyr nertid och förlorad produktivitet, men att byta allt kablage för att förbättra bandbredden är extremt dyrt.
SignalTEK 10G kan lösa detta problem, så du kan bevisa att systemet stödjer den krävda bandbredden, innan du gör en dyr investering i nytt kablage.
Genom att simulera den faktiska nätverkstrafiken, ger SignalTEK 10G användaren möjlighet att testa, utföra felsökning och dokumentera nätverks- och datakabelprestanda på upp till 10 Gb/s efter 10 Gigabit Ethernet-standarder. Med ett maximalt belastningstest verifierar testeran, vilken maximal felfri bandbredd som kablar eller infrastruktur kan stödja, och fastslår vilken hårdvara eller applikationer som fungerar på en existerande länk. Detta sparar massor av tid och pengar i jämförelse med att byta datakabler.
 
Display:
Touchskärm

Lagringskapacitet:
Internt minne 2500 tester
Externt minne USB och Cloud-lösning
 
Batteri: Li-ion 7,4 V DC
Uppladdningsbart - 12 timmars drift vid full uppladdning
 
Mått:
254 X 130 X 69 mm
 
Vikt:
Display (DH) 1,27 kg inkl. batteri
Remote (RH) 1,18 kg inkl. batteri
 
Extern kommunikation:
USB A och C
Wi-Fi
Bluetooth