Rigol öppnar ny fabrik

Rigol öppnar ny "State-of-the-Art" fabrik i Suzhou, Kina.
 

Den 7 maj 2014 höll Rigol Technologies en stor öppningsceremoni i Suzhou, ca 50 mil från Shanghai, för att fira öppnandet av den nya nästan 41 000 kvadratmeter stora anläggningen.

 

I den nya moderna anläggningen kommer nu all tillverkning, sovsalar, och produktutveckling att finnas samlat under samma tak.

 

Tillverkningen har "state-of-the-art" SMT maskiner för korttillverkning såväl som för montering och metallbearbetning.

Detta säkerställer högsta kvalitet och samtidigt en större flexibilitet och kortare ledtider.

 

"-Vår snabba tillväxt på T&M marknaden kräver en märkningsbar ökning av vår tillverkningskapacitet", sa Wang Yue, President på Rigol Technologies. "-Den här investeringen reflekterar inte bara vårt åtagande om hög kvalitet, utan försäkrar oss om att vil har kapacitet för de kommande behoven utan att försämra vare sig kvaliteten eller ledtiderna till våra kunder" fortsätter Wang Yue.

 

"-Jag är otroligt imponerad av den nya anläggningen och vad den representerar för framtiden för Rigol" sa Bob Bluhm, Vice President på Rigol. "-Åtagandet för kvalitet och processkontroll, investeringen för framtida produktionskapacitet och alla dess möjligheter är minst lika bra som något annat som jag sett inom T&M industrin.

Den återspeglar väl Rigol´s intention att fortsätta sin strävan att vara en av världens ledande tillverkare inom T&M".

 

Rigol är ISO9001:2008 och ISO14001:2004 certifierat. Företagets primära FoU center kommer att bli kvar i Peking. Rigol är ett snabbt växande Test- & mätföretag och en innovatör inom mätteknik och kemisk analys.

 

Rigol´s huvudsakliga produktsortiment består av oscilloskop, spektrumanalysatorer, multimetrar, generatorer, laboratorieaggregat och HPLC UV-vis spektrometrar. Huvudkontoret finns i Peking och dotterbolag i Cleveland USA och München Tyskland och har drygt 400 anställda och mer än 150 distributörer i över 80 länder.