Handsfree med testfixturer

Sensepeeks magnetiska testfixturer, kretskortshållare, magnetiska prober & probhållare
 

PCBite är en produktlinje som hanterar ditt kretskort under utvecklingsfasen.

Kraftfulla magneter tillsammans med en rostfri bottenplatta gör systemet flexibelt, mobilt och användarvänligt.

Glöm de gamla stationära kretskorthållarna Sensepeek har utvecklat en mobil, säker och användarvänlig lösning för en effektiv utvecklingsmiljö

 

Hållare 

Hållaren kan enkelt justeras för att hantera kretskort av varierande form och storlekar. I botten av hållaren finns en stark magnet med bottenkåpa som gör hållaren enkel att skjuta

 

Prober

Proberna har stadiga men ändå flexibla metallarmar med en kraftfull magnet i baesen för enkel positionering för omedelbara mätningar eller handsfree tillsammans med multimeter, logikanalysator, debugger/programmerare, MSO (mixed signal oscilloscope) eller oscilloskop. 

Den unika "lyft och släpp"-funktionen tar bort behovet av irriterande och komplicerade ställskruvar 

Huvudets tyngd gör att den komprimerbara nålen bibehåller konstant tryck vid sonderingspunkten, så även om brädet stöts mot probens spets kommer det alltid att sitta på plats. Mätspetsen har flera monteringsalternativ.

 

Baslattan

Bottenplattan är gjord av rostfritt stål och finns i två storlekar, liten och stor. Ena sidan av plattan är matt och den andra spegeln polerad. Den spegelpolerade ytan gör det lätt att se komponenter på kretskortets undersida. För extra skydd under mätningen kan tillbehöret till isoleringskåpan monteras på en av de stora bottenplattorna. Varje bottenplatta kommer med en mikrofiberduk för att hålla den snygg och glänsande.

 

Till sortimentet