Start | Megger MFT-X1 Multifunktionstestare & EVCA210 testadapter för el-bilsladdare
Megger MFT-X1 Multifunktionstestare & EVCA210 testadapter för el-bilsladdareMegger MFT-X1 Multifunktionstestare & EVCA210 testadapter för el-bilsladdare
Filmer

Megger MFT-X1 Multifunktionstestare & EVCA210 testadapter för el-bilsladdare

Art. nr: 72476
22 000 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Testpaketet består av multifunktions-testaren MFT-X1 och fordonsadaptern EVCA210.
 
MFT-X1 introducerar första generationen av plattformsbaserade, användaruppgraderbara MFT:er, för att lägga till den befintliga Megger MFT1700/1800-serien av multifunktionstestrar. 

Med MFT-X1 erbjuds True Loop™, branschledande loopimpedanstest med patenterad Confidence Meter™-teknologi, full CertSuite™-kompatibilitet - för att göra certifikatgenerering till en lek. Högupplöst looptestning, stabiliserad isolationsspänningsutgång, fullfärg skärm och nytt operatörsgränssnitt är nu standard. Operativprogramvaran som kan uppgraderas av användaren säkerställer att MFT-X1 har förmågan att anpassa sig till regeländringar och gör den till det perfekta instrumentet för snabb, pålitlig, exakt och anpassningsbar testning.

Megger EVCA210 är en kompakt och enkel adapter designad för att utföra alla de funktioner som krävs av elentreprenören för att fullt ut testa Mode 3 AC Electric Vehicle Laddningspunkter. EVCA210 är speciellt utformad för att följa brittiska, europeiska och andra internationella ledningsföreskrifter och standarder. EVCA210 kan användas på alla enfasiga laddningspunkter för elfordon med lämpliga kontakter. De är designade för att testa funktionen och säkerheten hos en laddningspunkt. Adaptrarna gör att du kan utföra tester med lämpligt enkel- eller multifunktionstestinstrument på laddningspunkter för elbilar i enlighet med IEC/EN 61851-1 och IEC/HD 60364-7-722.